top of page
Golden Stud earrings

Korvakorujen
valintaopas

Valitse korvakorut kasvojesi mukaan

Korvakorut korostavat kauneuttasi kun valitset oikeanlaiset korvakorut, jotka sopivat kasvojesi muotoon. Jokaisella kasvomuodolla on omat suositellut korvakorutyylinsä. Tässä tiivistetyssä artikkelissa käsittelemme kuutta yleistä kasvomuotoa ja annamme vinkkejä korvakorujen valintaan, jotka täydentävät juuri sinun kasvojesi muotoa.

Neliömäiset kasvot

Jos kasvosi ovat neliömäiset, kannattaa valita korvakorut, jotka pehmentävät kasvojen kulmia. Pyöreät korvakorut, pisaramaiset korvakorut ja pyöreät nappikorvakorut voivat auttaa pehmentämään kasvonpiirteitäsi.

earrings for square face
earrings for round face type

Pyöreät kasvot

Pyöreille kasvoille suositellaan korvakoruja, jotka luovat illuusion kasvojen pituudesta ja korostavat kasvojen muotoa. Voit valita geometrisiä korvakoruja, kuten suorakulmaisia tai pitkulaisia riippuvia korvakoruja, jotka luovat kasvoihin pituutta ja tasapainottavat pyöreyttä.

Kapeat kasvot

Kapeat kasvot voi tasapainottaa valitsemalla korvakorut, jotka luovat leveyttä kasvojen sivuille. Pyöreät riippuvat korvakorut, korvakorut, jotka levenevät alaspäin, tai korvakorut, joissa on monimutkaisia kuvioita, voivat lisätä tilavuutta kasvojen alaosaan.

earrings for narrow face
earrings for oval face

Soikeat kasvot

Ovaaleille kasvoille sopivat monenlaiset korvakorut, sillä ne ovat tasapainoiset ja monipuoliset. Voit kokeilla erilaisia korutyylejä, kuten tappikorvakoruja, renkaita ja riippuvia korvakoruja, ja korostaa kasvojesi symmetriaa.

Sydämen muotoiset
kasvot

Sydämenmuotoiset kasvot voi täydentää korvakoruilla, jotka levenevät alaspäin ja kiinnittävät huomion kapeammalta otsalta pois. Kokeile kruunu- tai pisaramaisia korvakoruja tai korvakoruja, joissa on monimutkaisia kuvioita, jotka tuovat volyymia kasvojen alaosaan.

Earrings for Heart-shaped face
earrings for diamond-shaped face

Timantinmuotoiset kasvot

Timantinmuotoisille kasvoille kannattaa valita korvakorut, jotka korostavat poskipäitäsi. Valitse korvakorut, joissa on pehmeitä kaaria tai nappeja, jotka istuvat lähellä kasvoja. Renkaat ja riippuvat korvakorut voivat myös korostaa poskipäitä ja pehmentää kasvojesi kulmia.

Ole oma itsesi

Muista, että nämä ovat vain yleisiä suosituksia. Oma henkilökohtainen tyyli ja mieltymykset vaikuttavat luonnollisesti myös korvakorujen valintaan. Valitse korvakorut, jotka tekevät sinut itsevarmaksi, sopivat pukeutumistyyliisi ja heijastavat persoonallisuuttasi. Tutustu luotettaviin korukauppiaisiin ja hae ammattilaisten neuvoja löytääksesi täydelliset korvakorut, jotka korostavat luonnollista kauneuttasi. Teen mielelläni juuri sinun kasvoillesi sopivat korvakorut. Ota rohkeasti yhteyttä!

bottom of page