top of page
Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuu tilaustöille

Tyytyväinen asiakas on minulle tärkein tavoite. Tilaustyöasiakkaiden tyytyväisyys on ollut huimat 100 %. Asikastyytyväisyyden salaisuus on asiakaslähtöinen suunnittelu ja palautteen kuuntelu herkällä korvalla. Olen hyvä kuuntelija ja osaan myös esittää uusia tuoreita näkökulmia ideointivaiheessa.

 

Jotta tämä ei olisi pelkkää sananhelinää, lupaan tilaustöille täyden tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen saamaasi koruun, ilmoita siitä minulle välittömästi korun saatuasi. Korjaan ilmaiseksi sen, mihin et ole tyytyväinen. Haluan jatkossakin pitää asiakastyytyväisyyden niin korkealla kun vain mahdollista.

satisfaction-quaranteed

Asiakkaideni palautteita

Diamond Ring
Unique earrings

Maija, Helsinki

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Näiden korvakorujen myötä vanha rakas koruni sai uuden, ehkäpä vieläkin merkityksellisemmän, elämän.

Happy jewelry owner

Sinikka, Rovaniemi

Koru on mieleinen sekä minulle että lahjan saajalle. Se on taideteos, jossa toiveeni on jalostettu tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Jewelry customer

Pia, Oulu

Toiveiden mukainen kaunis ja uniikki koru. Erityismaininta erittäin hyvästä yhteydenpidosta ja työn edistymisessä tiedottamisessa.

Asiakaspalautteet
Rings on Display
Unique earrings

Anu, Kempele

Kokonaisuutena suunnittelu- ja valmistusprosessi oli ammattimaisesti läpiviety. Suunniteltu malli vastasi odotuksia sekä visuaalisesti että todella tarkasti mitoitukseltaan. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Leijona riipus

Kyösti, Nurmijärvi

Tilasin itselleni näyttävän riipuksen, jota en löytänyt muualta. Riipus on kovassa käytössä ja se on saanut paljon huomiota kaveriporukassa. 

Jewelry model

Maija, Tampere

Vihkisormus muotoutui ideasta suunnitelmaksi helposti ja sujuvasti. Pidin siitä, että sain valita vaihtoehtoisista suunnitelmista mieleiseni, ja lopputulos oli juuri sellainen, kuin olin toivonutkin. Oli myös mukavaa, kun sain väliaikatietoja sormuksen valmistuksesta.
Suosittelen lämpimästi.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi koru

Lähetä  viestiä, olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Kiitos viestistäsi! Olen sinuun pian yhteydessä

bottom of page